Κοινωνία

Εξαφάνιση Αγγελικής Κυβεριώτη - Ανησυχία από την οικογένεια της - Η έκκληση της αδερφής της

Ιδιαίτερη αγωνία έχει προκαλέσει η εξαφάνιση της 50χρονης ψυχολόγου. Η ψυχολόγος έχει να δώσει σημεία ζωής από τον Σεπτέμβρη.
 

Η 50χρονη έχει εξαφανιστεί από τον Σεπτέμβριο - «Ανησυχώ πολύ για την αδερφή μου, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει δώσει σημεία ζωής» λέει η αδερφή της, Γεωργία

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια της Αγγελικής Κυβεριώτη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο από την περιοχή του Παγκρατίου κι επί έξι μήνες η 50χρονη ψυχολόγος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η αδερφή της αγνοούμενης  κάνει έκκληση να βρεθεί η αδερφή της, Αγγελική γιατί είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα της εξαφάνισής της και οι φόβοι για την τύχη της ψυχολόγου μεγαλώνουν.

«Ανησυχώ πολύ για την αδερφή μου, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει δώσει σημεία ζωής και κάνω έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι, να μιλήσει και να επικοινωνήσει με την αστυνομία ώστε να καταφέρουμε να τη βρούμε γρήγορα» λέει στο protothema.gr η αδερφή της ψυχολόγου, Γεωργία.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Αγγελική είναι γλωσσομαθής, με σπουδές σε Ελλάδα και Αγγλία και τον τελευταίο καιρό προτιμούσε να βοηθάει εθελοντικά ταλαιπωρημένους συνανθρώπους της σε κέντρα απεξάρτησης. Το φιλικό της περιβάλλον τη χαρακτηρίζει ως μια γυναίκα ευαίσθητη, γλυκιά και ήρεμη.

Η πιθανή αιτία της εξαφάνισης της ψυχολόγου

Η οικογένεια της Αγγελικής όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πιθανολογούν ότι η 50χρονη επηρεάστηκε αρνητικά όταν δεν προσελήφθη από τη δομή που βοηθούσε σε περίοδο διορισμών και ίσως κι αυτό να είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την εξαφάνισή της.

«Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα», αναφέρει η αδερφή της αγνοούμενης.

Μετά την εξαφάνιση της Αγγελικής ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με την αδελφή της και την ενημέρωσε πως την είδε ταλαιπωρημένη.

«Με πήρε κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι η Αγγελική πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι γιατί τον γνώριζε από παλιά. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε τόσο ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό και πραγματικά αναρωτιέμαι το πού και το πώς θα μπορούσε να επιβιώσει μία γυναίκα. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι, ή έχει την παραμικρή υποψία ότι την είδε, να το δηλώσει προκειμένου να βρεθεί. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Είμαστε σε μία ανησυχία διαρκώς με τη σκέψη της.Θέλω να είναι καλά. Με την πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσει μαζί μας. Την περιμένουμε να έρθει, να την δούμε. Ανησυχούμε πάρα πολύ» καταλήγει η αδερφή της Αγγελικής .

Για την αγνοούμενη επιστήμονα έχει σημάνει «Μissing Alert». Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ροζ κασκέτο, τζιν παντελόνι και μπουφάν, ροζ αθλητικά παππούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου. Έχει ύψος 1,72 ενώ είναι αδύνατη με μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Απαράβατος” όρος: Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στην Τουρκία να χρησιμοποιήσει εγχώρια πυρομαχικά στην πιθανή απόκτηση μαχητικών F-16 Block 70

Αντιλαμβανόμαστε σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται η Τουρκική πολεμική αεροπορία αφού ακόμη και μετά την τυχόν αναβάθμιση...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έκρηξη" σε ΕΕ-Βαλκάνια: Σε θέση μάχης στην οριογραμμή ο σερβικός στρατός-Κείτονται στους δρόμους στρατιώτες της ΝΑΤΟϊκής KFOR (Βίντεο-Εικόνες)

Άγρια παρέμβαση Λαβρόφ κατά Δύσης-Τουλάχιστον 25 μέλη της νατοϊκής δύναμης KFOR και 52 Σέρβοι έχουν τραυματιστεί-Σε...