Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μια βεντέτα γεννιέται μετά το φονικό στην Ξάνθη! Έκαψαν τα σπίτια του 36χρονου και του αδερφού του

Το σπίτι που έμενε ο 36χρονος δράστης πριν να διαπράξει τη δολοφονία του 45χρονου στο Δροσάτο της Ξάνθης ήταν τελικά το σπίτι στο οποίο έβαλαν φωτιά άγνωστοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, οι άγνωστοι άνδρες που φέρονται να είναι εξαγριωμένοι συγγενείς του άτυχου 45χρονου, στη συνέχεια έκαψαν και το σπίτι του αδερφού του δολοφόνου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες και τα δύο σπίτια που έγιναν παρανάλωμα του πυρός, έγιναν αντικείμενα λεηλασίας από τους δράστες των δύο εμπρησμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο οικογένειες - του 36χρονου δολοφόνου και του αδερφού του - είχαν απομακρυνθεί από τα δύο σπίτια φοβούμενες τα αντίποινα των συγγενών του θύματος τα οποία είχαν προαναγγείλει με βίντεο στο TikTok.

Η αστυνομία από την πλευρά της έχει λάβει μέτρα μετά τη βεντέτα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες ώστε να προλάβει τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...