Κοινωνία

Ναυάγιο Ζακύνθου: «Θα μπορούν να το παρατηρούν από απόσταση» δήλωσε ο κ. Λέκκας

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας ανέφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων ότι κακώς λέγεται ότι θα κλείσει το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου, καθώς «οι επιβάτες μπορούν να είναι στα πλοία, να κάνουν μπάνιο και να θαυμάζουν τη θέα» .

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην εισήγησή του ο κ. Λέκκας ανέφερε πως οι επισκέπτες θα μπορούν να παρατηρούν το «Ναυάγιο» από απόσταση και χωρίς αποβίβαση στην παραλία.

Για το πλάτωμα, το «φρύδι» δηλαδή πάνω από την παραλία, στην νέα του εισήγηση ο κ. Λέκκας προτείνει να μπορούν οι από ξηράς επισκέπτες να βλέπουν και να φωτογραφίζουν το «Ναυάγιο» από την εξέδρα.

Τέλος, στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Λέκκας είπε ότι θα μπορούσε να γίνει μια επανεκτίμηση νωρίτερα, ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα, σύμφωνα και με όσα δήλωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση, ώστε να υπάρξουν πιθανές νέες αποφάσεις για την πρόσβαση στο «Ναυάγιο», είτε από θαλάσσης είτε από ξηράς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Πύρρεια νίκη” των Rafale F4 για τη “Συμφωνία του Αιώνα”: Η εντατική “Παρισινή διπλωματία” εξασφάλισε 200 μαχητικά που θα αντικαταστήσουν τα F-15C/D Eagles του Ριάντ

Στα μέσα Ιουλίου κατέστη σαφές ότι η Γερμανική κυβέρνηση είχε ματαιώσει την πώληση σαράντα οκτώ μαχητικών αεροσκαφών...