Κοινωνία

Τραγωδία στη Μύκονο: 49χρονος σκοτώθηκε ενώ εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού

Ένας 49χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης στη Μύκονο. Σύμφωνα με το cyclades24.gr το συμβάν σημειώθηκε όταν ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε σπίτι και έπεσε στο κενό από ύψος δύο μέτρων. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Μυκόνου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωαν με το cyclades24.gr, την προανάκριση του περιστατικού ανέλαβε η υποδιεύθυνση αστυνομίας Μυκόνου προκειμένου να ερευνηθούν τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία έχασε τη ζωή του ο 49χρονος. Παράληλλα πρόκειται να διερευνηθεί εάν τηρούνταν οι κανόνες της εργατικής νομοθεσίας καθώς και αν τηρήθηκαν όσα προβλέπονται για την ασφαλή εκτέλεση τέτοιων εργασιών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...