Κοινωνία

Δέμα από το Ηράκλειο έκανε ενάμιση χρόνο να φτάσει στα Χανιά

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Σήμερα παραλάβαμε δύο γράμματα από το παρελθόν!!! Το ένα σχετικά πρόσφατο από 16 Ιανουαρίου του 2023, όμως το δεύτερο από Χερσόνησο Ηρακλείου έκανε ένα μισή(1,5) χρόνο για να φτάσει στον Πλάτανο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο παραλήπτης.

Μάλιστα, το δέμα είχε και κάποια φαγώσιμα που είχαν ημερομηνία λήξης τον Νοέμβριο του 2022.

Όπως είπε στο zarpanews.gr, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε καθυστερήσει να παραλάβει δέμα από τα ΕΛΤΑ καθώς στο παρελθόν, περίμενε για μεγάλο διάστημα λογαριασμούς νερού, με αποτέλεσμα να χάσει κάποια έκπτωση για την εμπρόθεσμη εξόφληση.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μόνο "Τούρκοι" δεν είναι οι Τούρκοι- Να ενθαρρύνουμε όλους τους Τούρκους να κάνουν τεστ DNA για να βρούν την αληθινή τους ταυτότητα

Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες είναι περίεργοι για την προέλευσή τους και διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα μέσω τεστ DNA τα...