Κοινωνία

«ΚΡΗΤΗ ΙΙ»: Κατέπλευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου μετά από μηχανική βλάβη

Κατέπλευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου μετά από πλου με χαμηλή ταχύτητα λόγω βλάβης, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», με καθυστέρηση 4 ωρών. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του στη θαλάσσια περιοχή 12 ναυτικά μίλια νότια της Μήλου κατά την εκτέλεση δρομολογίου του από Πειραιά προς το Ηράκλειο.

Το πλοίο με 167 επιβάτες και 71 άτομα πλήρωμα δεν έχει ζητήσει να συνδράμουν άλλα πλοία και συνέχισε τον πλου με μειωμένη ταχύτητα προς το λιμάνι του Ηρακλείου.

Τοπικό κλιμάκιο θα επιθεωρήσει την βλάβη και θα κληθεί ο νηογνώμονας να αποφανθεί για το αξιόπλοο, ενώ προσωρινά ο απόπλους του πλοιου έχει απαγορευτεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...