Κοινωνία

Φυλακές Αυλώνα: «Έμπαζαν» ναρκωτικά μέσα σε πατάτες και καρότα!

Αποτελεσματικές αποδείχθηκαν οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που συνεργάτηκαν με το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής μετά από καταγγελίες για εισαγωγή ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων στις φυλακές Αυλώνα καθώς σε έλεγχο που πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης κατάφεραν να ανακαλύψουν το πώς έφταναν τα παράνομα αντικείμενα στους κρατούμενους.

Είχε προηγηθεί πληροφορία ότι τα ναρκωτικά και τα κινητά τηλέφωνα έμπαιναν στη φυλακή κρυμμένα σε όχημα τροφοδοσίας, προκειμένου στη συνέχεια να παραληφθούν και να πωληθούν σε κρατουμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ειδικά ομάδα αστυνομικών που συστήθηκε με σκοπό την εξιχνίαση της υπόθεσης σταμάτησε το φορτηγό που έφτασε το πρωί της Τρίτης στο Κατάστημα Κράτησης του Αυλώνα και με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου εντόπισαν επιμελώς κρυμμένη σε κρύπτη ανάμεσα στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού μια αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη βάρους 26,3 γραμμ.

Στην έρευνα, δε, που έγινε στον αποθηκευτικό χώρο-ψυγείο βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε είδη μαναβικής μια σακούλα με 157,1 γραμμάρια κάνναβης, τρία κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM, τρεις φορτιστές κινητών τηλεφώνων και τρία ζευγάρια ενσύρματων ακουστικών.

Μετά τα ευρήματα αυτά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς που επέβαιναν στο φορτηγό, ηλικίας 36 και 45 ετών, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και εισαγωγή και διάθεσης συσκευών κινητής τηλεφωνίας σε κατάστημα κράτησης της χώρας.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ