Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δυστύχημα στα Τέμπη: Mάχη με τη ζωή δίνει ο μοναδικός επιζών του 1ου βαγονιού

Συνεχίζει να δίνει μάχη με τη ζωή του ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Ο 20χρονος Γεράσιμος βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείο Λάρισας από το βράδυ της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι γονείς του νεαρού μίλησαν στο MEGA και ευχαρίστησαν όσους προσεύχονται για το γιο τους και όσους στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Οι ίδιοι χαρακτήριαν τους γιατρούς «αγγέλους» λέγοντας πως η κατάσταση του παιδιού τους είναι στα χέρια της Παναγίας. Επίσης αποκάλυψαν πως τα πράγματα του 20χρονου βρέθηκαν άθικτα από το πρώτο βαγόνι, ακόμα και το λαπτοπ του, το οποίο είχε μία μικρή ρωγμή.

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος τη στιγμή της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε από το βαγόνι σε χωράφια και φέρει πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ποιο είναι το κοινό λάθος που διέπραξαν Πούτιν-Νετανιάχου-Τράμπ στους πολέμους που ενεπλάκησαν; Το νέο Δόγμα και η "περίπτωση" της Ελλάδας

Οι σύγχρονοι πόλεμοι αμφισβητούν ολοένα και περισσότερο το δόγμα περί σύντομης διάρκειας πολέμων, καθώς οι πρόσφατες...