Κοινωνία

Πρόεδρος διασωστών ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για Τέμπη: «Ήταν ένα από τα πιο σοκαριστικά συμβάντα»

Ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας περιέγραψε για τα όσα ήρθαν αντιμέτωποι οι διασώστες στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών.

Ο κ. Γούλας σημείωσε αρχικά: «Οι στιγμές ήταν εφιαλτικές. Την πρώτη ώρα που ξεκίνησε η επιχείρηση προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα του ΕΚΑΒ. Όταν φθάσαμε στο σημείο υπήρχαν άνθρωποι που ήταν από την αρχή διαμελισμένοι και νεκροί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σε αυτό το μέγεθος και την έκταση των τραυματιών δεν έχω ξαναζήσει. Ήταν ένα από τα πιο σοκαριστικά συμβάντα που έχουν ζήσει και οι συνάδελφοί μου».

Παράλληλα, τόνισε ο κ. Γούλας ότι έγινε μία τιτάνια προσπάθεια τις ημέρες των διασώσεων, καθώς έπρεπε να εξυπηρετηθούν και τα υπόλοιπα έκτακτα περιστατικά που υπήρχαν.

«Αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, την προσφορά στον συνάνθρωπο, τότε δεν μπορείς να το κάνεις», κατέληξε ο Γιάννης Γούλας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...