Κοινωνία

Στο «στόχαστρο» της Α. Σαμίου ο Γεωργιάδης για τα Τέμπη: «Μεγάλη μέρα θα ήταν, αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο!»

Μια ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις έκανε η Άντζυ Σαμίου με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως αναφέρει ο enikos.gr, η τραγουδίστρια έβαλε στο στόχαστρο τον Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας μια ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος καταδικάστηκε αμετάκλητα με απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για δύο διαφορετικές Παραβάσεις Καθήκοντος. Η μία από τις δύο αφορά στις πιέσεις που άσκησε στην Εισαγγελέα κα Ράικου για να δημιουργήσει την σκευωρία Novartis. Μεγάλη μέρα η σημερινή!» είχε γράψει ο κ. Γεωργιάδης, με την Άντζυ Σαμίου να κάνει το εξής απαράδεκτο και αδιανόητο tweet: «Μεγάλη μέρα θα ήταν, αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο!».

«Τί να πει κανείς για αυτούς τους ανθρώπους πλέον….μόνον μίσος έχουν μέσα στην ψυχή τους κρίμα..» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache
Κόσμος 0

Με την «όρεξη» έμειναν οι Ινδοί! Το μεταγωγικό που θα τους παρέδιδε τα 3 τελευταία Apache τους έκανε αναστροφή εν πτήσει και επέστρεψε στις ΗΠΑ -Ποιος ο λόγος

Όλα κυλούσαν ομαλά για την παράδοση των τριών τελευταίων επιθετικών ελικοπτέρων AH-64E Apache του ινδικού στρατού,...