Κοινωνία

Τραγωδία στα Τέμπη: Εκδόθηκαν τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων

Τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος εκδόθηκαν σήμερα από τον δήμο Τεμπών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης σημείωσε ότι ο δήμος εμπλέκεται στην όλη διαδικασία με την έκδοση των πιστοποιητικών.

«Ήδη οι υπηρεσίες μας έχουν εκδώσει τα δύο πρώτα πιστοποιητικά θανάτου, με τα οποία οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορέσουν να παραλάβουν τις σωρούς των δικών τους ανθρώπων από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας» εξήγησε ο κ. Μανώλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σχετικές διαδικασίες θα προχωρήσουν μέσω του δήμου Τεμπών μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης και των υπόλοιπων θυμάτων με την μέθοδο του DNA από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...