Κοινωνία

Τέμπη: Εντοπίστηκαν φιάλες υγραερίου στα συντρίμμια του Intercity

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις ερευνητικές ομάδες της Πυροσβεστικής, η έκρηξη που σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν τα δύο τρένα στα Τέμπη.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε χθες, διακρίνεται μία έντονη λάμψη τη μοιραία στιγμή της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών και στη συνέχεια ακολούθησε η έκρηξη, με τα πρώτα βαγόνια του επιβατικού να φλέγονται.

Νωρίτερα σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής δήλωσε πως διεξάγεται έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην έκρηξη, καθώς αυτή δεν εξηγείται μόνο από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών ή από ανάφλεξη καυσίμων.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Mega αποκάλυψε, επικαλούμενο πηγές της Πυροσβεστικής, πως εντοπίστηκαν δύο άθικτες φιάλες υγραερίου στο σημείο του δυστυχήματος. Αυτό που εξετάζεται είναι αν υπήρχαν κι άλλες φιάλες, οι οποίες χρησιμοποιούνταν πιθανώς στο εστιατόριο του τρένου και έπαιξαν ρόλο στην ισχυρή έκρηξη μετά τη σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ 0

Αποκάλυψη για δήλωση Γκιλφόιλ σε Παπασταύρου: «Μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση σε όποια χώρα θέλουμε» - Μεγάλες αντιδράσεις από το περιστατικό

Ο προσωπικός δικηγόρος της Αμερικανίδας Πρέσβη διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή του διαλόγου αυτού