Κοινωνία

Αρκαδία: Πυροσβέστες διέσωσαν σκύλο που έπεσε σε πηγάδι

Το κλάμα ενός σκυλιού που είχε πέσει μέσα σε ένα αρκετά βαθύ πηγάδι στην κοινότητα Στενού της Αρκαδίας, το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς, κινητοποίησε τους κατοίκους της περιοχής που προσπάθησαν να το φτάσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επέμβαση των πυροσβεστών από την Τρίπολη ήταν άμεση και στο σημείο έφτασε ένα όχημα που μετέφερε κλίμακα. Με αυτήν κατέβηκε στον πυθμένα του πηγαδιού ένας πυροσβέστης, ο οποίος κατάφερε να ανασύρει το σκυλάκι, που ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, σύμφωνα με το arcadiaportal.gr.

Πάτησε με αυτοκίνητο τρία κουταβάκια!

Το ακριβώς αντίθετο συνέβη στον Βόλο, όπου οι αστυνομικοί έχουν βάλει λυτούς και δεμένους στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν έναν απάνθρωπο οδηγό, ο οποίος μπήκε με το αυτοκίνητό του σε μια αλάνα και πάτησε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του τρία ανυπεράσπιστα κουταβάκια! Μόνο ένα από τα άτυχα ζωάκια γλίτωσε από τη μανία του αδίστακτου δράστη, σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...