Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης: Αναμένονται να απολογηθούν 2 ακόμα άτομα

Συνέχεια στην δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κυκλώματος μαστροπείας έχουμε σήμερα καθώς δύο ακόμα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού αναμένεται να καταθέσουν στην Εισαγγελία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουμε σήμερα δύο ακόμη απολογίες ενώπιον της 33η τακτικής ανακρίτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα, ο οποίος είναι πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον Φίλιππο Ντοβά ο οποίος έχει τοποθετηθεί και δημόσια για το θέμα, υποστηρίζοντας ότι είχε φιλική σχέση με την οικογένειά του κοριτσιού, γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ο ίδιος προσφερόταν να βοηθήσει με μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με το κορίτσι, χωρίς να αποδέχεται αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Ο δεύτερος που θα βρεθεί σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, είναι ένας 40χρονος επιχειρηματίας. Το κορίτσι τον είχε κατονομάσει και υποδείξει ως έναν από τους άντρες, ο οποίος είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της ανήλίκης έχουν γίνει ήδη πολλές προφυλακίσεις και αναμένεται να δούμε σήμερα πώς θα αποφασίσουν ανακρίτρια και εισαγγελέας για την ποινική μεταχείριση των δύο αυτών ανδρών.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ