Κοινωνία

Βόλος: Διαρρήκτες "μπούκαραν" σε σχολείο και έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές-Δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης

Χωρίς να τους πάρει κάποιος είδηση εισέβαλαν άγνωστοι διαρρήκτες στο κτίριο όπου στεγάζεται το Γενικό Λύκειο Αλμυρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρπαξαν έναν υπολογιστή και έναν προτζέκτορα. Την κλοπή το πρωί της ίδιας ημέρας διαπίστωσαν ο διευθυντής και οι καθηγητές, όταν έφτασαν για να ανοίξουν το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους χώρους του σχολείου δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ τα δυο μηχανήματα που κλάπηκαν βρίσκονταν σε αίθουσα διδασκαλίας στον πρώτο όροφο του σχολείου, πράγμα που φαίνεται ότι γνώριζαν οι δράστες. Ο διευθυντής του Λυκείου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, το οποίο διενεργεί προανάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεαρή έκλεψε τσάντα με χρήματα και κάρτες

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια κλοπή που είχε γίνει στις 24 Αυγούστου του 2022 σε περιοχή της Καστοριάς και ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα μια 26χρονη Ελληνίδα η οποία, μαζί με ένα ακόμη άτομο τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, έκλεψαν μέσα από ένα όχημα την τσάντα ενός 47χρονου με 300 ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 26χρονης υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε οικισμό της Καβάλας από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου ένας Έλληνας, ο οποίος νωρίτερα διέρρηξε ένα σπίτι σε άλλον οικισμό και άρπαξε από το εσωτερικό του δύο πορτοφόλια τα οποία περιείχαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...