Κοινωνία

Οργή στην Κρήτη: Έβαλε τα πρόβατα στην καρότσα και τον σκύλο του στην οροφή του αγροτικού!

Ο σκύλος προσπαθεί να παραμείνει όρθιος για να μην σκοτωθεί. Το αγροτικό αυτοκίνητο επιταχύνει στην Κρήτη και οι εικόνες που τραβούν διερχόμενοι οδηγοί προκαλούν οργή…

Φιλοζωικές οργανώσεις στην Κρήτη προσπαθούν να πιέσουν ώστε η έρευνα για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού να συνεχιστεί μέχρι να συλληφθεί. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους, μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξαν διερχόμενοι οδηγοί στην Κρήτη, στις οποίες φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας του αγροτικού. Ο σκύλος βρίσκεται στην οροφή και τα πόδια του ακουμπούν σε ένα μαξιλάρι που υπάρχει. Δεν φαίνεται να είναι δεμένος, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό έχει λίγη σημασία.

Ο σκύλος ακόμα και δεμένος να ήταν βρίσκεται σε κίνδυνο. Σε κάθε στροφή, σε κάθε επιτάχυνση ή επιβράδυνση με ένα φρενάρισμα, κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο και να σκοτωθεί. Μέσα στην καρότσα του αγροτικού, διακρίνονται τα πρόβατα, που ο οδηγός ήθελε να μεταφέρει.

Έκρινε πως η θέση για τον σκύλο του, έπρεπε να είναι αυτή που φαίνεται στις επόμενες φωτογραφίες. Αυτές έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα ανάλογων περιστατικών στο παρελθόν, με ιδιοκτήτες να κακομεταχειρίζονται τα ζώα τους. Οι εικόνες του zarpanews.gr, ταξιδεύουν στο διαδίκτυο με τα σχόλια των χρηστών να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ