Κοινωνία

«Γέφυρα ζωής» της ΕΛ.ΑΣ για ανήλικο προς μεταμόσχευση - Άνοιξαν το δρόμο σε Ιταλούς γιατρούς

Το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας άνδρες της οποίας αρκετές φορές έχουν επιχειρήσει για να σώσουν ανθρώπους ή για να ανοίξουν τον δρόμο όταν πρόκειται για επείγουσες μετακινήσεις ασθενοφόρων ή αυτοκινήτων, φαίνεται για άλλη μια φορά στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η επιχείρηση αστυνομικών της Άμεσης Δράσης οι οποίοι ανέλαβαν να ανοίξουν τον δρόμο σε ιατρική ομάδα από την Ιταλία που έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να παραλάβει ανήλικο από το Ωνάσειο ώστε να πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση-μεταμόσχευση σε νοσοκομείο της Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όπως διευκρινίζεται στις αναρτήσεις της ΕΛΑΣ στο twitter «το ασθενοφόρο είχε φτάσει με στρατιωτικό αεροπλάνο στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, απ’ όπου συνοδεύτηκε τάχιστα και με ασφάλεια μέχρι το Ωνάσειο και κατά την επιστροφή στο αεροδρόμιο».

Δείτε το βίντεο της ΕΛΑΣ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...