Σκύλος
Κοινωνία

Φρίκη στην Ηλεία: Έδεσαν σκυλάκι στα κάγκελα, κρεμάστηκε με το λουρί του

Σύμφωνα με τη Φιλοζωική Οργάνωση της περιοχής, χθες έλαβε τηλεφώνημα από άτομο που ζει στην Αθήνα σχετικά με ένα δημοσίευμα στα social media που αφορούσε ένα σκυλάκι, το οποίο κάποιος είχε δέσει στα κάγκελα της μικρής γέφυρας που υπάρχει έξω από το χωριό Αρβανίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ζώο το είχε εντοπίσει ένας νεαρός, ο οποίος απευθύνθηκε όπου μπορούσε ζητώντας βοήθεια, χωρίς καμία ανταπόκριση. Δυστυχώς, όταν ενημερώθηκαν οι φιλόζωοι και έφτασαν στο σημείο, το ζώο ήταν νεκρό.

«Το βρήκαμε κρεμασμένο από τα κάγκελα της γέφυρας. Το μέλος του σωματείου κάλεσε αμέσως το αστυνομικό τμήμα του Πύργου, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και έστειλε αμέσως περιπολικό» λέει η φιλοζωική στην ανακοίνωση, τονίζοντας, όμως: «Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Δήμο του Πύργου, που παρόλο που είχε την υποχρέωση να στείλει συνεργείο άμεσα να περισυλλέξει το ζώο και να το στείλει στην κτηνιατρική υπηρεσία, μας είχε να ξεροσταλιάζουμε τουλάχιστον 3 ώρες και αποφάσισε να δράσει μετά από μαραθώνιο τηλεφωνημάτων και από εμάς και από την αστυνομία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...