συγκέντρωση
Κοινωνία

Αθήνα: Πορεία διαμαρτυρίας κατά του Μπλίνκεν και του ΝΑΤΟ - Κλειστή η Βασ. Σοφίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας προς την Αμερικανική πρεσβεία από την Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ ως αντίδραση στην επίσκεψη του Άντονι Μπλίνκεν την Ελλάδα αλλά και κατά του ΝΑΤΟ γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιτίας της πορείας και του πλήθους κόσμου που συμμετέχει σε αυτή η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 14 κλούβες της Αστυνομίας και μια Αύρα σε ετοιμότητα για τυχόν επεισόδια.

«Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και να απεμπλακεί από τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ» υπογράμμισε η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ που πραγματοποίησε νωρίτερα συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας.

Στην κεφαλή της πορείας δέσποζε πανό με συνθήματα αλληλεγγύης στους σκληρά δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που κάνουν διάφορες συλλογικότητες και φοιτητικοί σύλλογοι στα Προπύλαια.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ αναμένεται να κλείσουν και άλλες οδοί καθώς οι συγκεντρωμένοι αναμένεται να κάνουν πορεία προς την Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Παράλληλα, κλειστή είναι αυτή την ώρα και η Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα προς Κηφισιά λόγω συγκέντρωσης μελών του ΠΑΜΕ έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ