Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μύκονος: Τι υποστηρίζει ο 33χρονος που δολοφόνησε τον 34χρονο Αλβανό

Ο 33χρονος από τη Μύκονο που σκότωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας τον 34χρονο Αλβανό Τζούλιαν Κοσόβα με μια καραμπίνα έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν σε μπαρ του νησιού, πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και σήμερα, Τρίτη (21/2) αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα προκειμένου να περάσει το κατώφλι του ανακριτή όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο δράστης του φονικού θα υποστηρίξει ότι ήταν πιωμένος με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η κρίση του, πως τη στιγμή του καβγά με τον 34χρονο Αλβανό θόλωσε και βγήκε εκτός εαυτού αλλά και πως είναι μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του, ευελπιστώντας να αντιμετωπιστεί με επιείκεια από τις δικαστικές Αρχές.

Πρόσωπα από το περιβάλλον του 33χρονου δράστη, υποστηρίζουν με βεβαιότητα πως δεν πρόκειται για έγκλημα πάθους. «Η κοπέλα για την οποία έγινε η παρεξήγηση δεν έχει ερωτικές σχέσεις με τον Θανάση» λέει στο protothema.gr πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον. «Ο άλλος άντρας προσέβαλε αυτή τη γυναίκα και μετά κατέληξαν να τσακώνονται οι δυο τους. Μέσα στη θολούρα του ποτού πήραν τα πράγματα δυσάρεστη τροπή» συμπληρώνει το ίδιο πρόσωπο. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν θα κινηθεί και η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει το θύμα μέσω της συνηγόρου του, Έλενας Καρήγιαννη όταν φτάσει ώρα να απολογηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ξενοδόχος ήθελε να γίνει ο 34χρονος Αλβανός, που δολοφονήθηκε

Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του 34χρονου Αλβανού λένε ότι ο πατέρας του ήταν αστυνομικός στην Αλβανία, ενώ ο αδερφός του ζει μόνιμα στην Αγγλία που ασχολείται με κατασκευές.

Για πολλά χρόνια, το θύμα εργαζόταν στο νησί ως ηλεκτρολόγος. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr ο 34χρονος είχε καταφέρει να φτιάξει ένα πολυτελές σπίτι στη Χώρα, το οποίο νοίκιαζε σε τουρίστες μέσω της πλατφόρμας booking. com έναντι 800 ευρώ τη βραδιά κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Το σπίτι που αγόρασε το θύμα στον Ορνό του κόστισε 150.000 ευρώ και ήταν όνειρο ζωής. Κατάφερε να το ανακαινίσει, τοποθετώντας μάλιστα και μια μικρή πισίνα στη βεράντα του για να αυξήσει το ακίνητο την αγοραστική του αξία και να μπορεί να το νοικιάζει έναντι υψηλού τιμήματος στους τουρίστες. Ξενοδόχος όμως είναι και ο δράστης καθώς η οικογένεια του διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση στο νησί. Η αδερφή του είναι δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ