Κοινωνία

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας. Είχε παίξει μεταξύ άλλων στο «Καλημέρα Ζωή» και το «Εμείς κι εμείς».

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας όπως έγραψε στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας και η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 18/2 στις 11:00 από το Α’ Κοιμητήριο της Αθήνας.

«Αντίο αγαπημένε μας φίλε… σήμερα ακόμα μια απώλεια για το θέατρό μας και μάλιστα τόσο πρόωρα… Ο πολυτάλαντος φίλος και συνάδελφός μας που από πολύ μικρό παιδί υπηρέτησε το θέατρο (πλάι στον Δημήτρη Μυρατ) έφυγε από κοντά μας… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην αγαπημένη μας συνάδελφο σύζυγό του Έφη Θανοπούλου. Νίκο μου παρέμεινες πάντα το γελαστό παιδί που ήσουν πάντα, από τότε που δουλεύαμε μαζί στις αξέχαστες περιοδείες της Αυστραλίας το ’82… ( απ’ όπου και οι φωτογραφίες όπου την μάνα μας ενσάρκωνε η Όλγα Δαλέντζα που έφυγε κι αυτή πριν λίγες μέρες!) Καλό ταξίδι… θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο στις 11 το πρωί από το Πρώτο κοιμητήριο της Αθήνας» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...