Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σάμος: Έσβησε η πυρκαγιά στο δεξαμενόπλοιο - Ξεφόρτωνε μαζούτ

Νεότερη ενημέρωση

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς σε δεξαμενόπλοιο που ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή Κοκκαριου, σύμφωνα με την ερτ. 

Στο πλοίο ανέβηκε 9μελης ομάδα πυροσβεστών με επικεφαλής τον διοικητή της Π.Υ Σάμου Γιώργο Μιαούλη οι οποίοι κατάφεραν να την απομονώσουν και να τη σβήσουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα 17 άτομα πλήρωμα επιχείρησαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πυρκαγιάς μέχρι να ανέβουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής. Ένα άτομο του πληρώματος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Σάμου.

Αρχικό κείμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τάνκερ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεφόρτωνε μαζούτ σε εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών.

Τα 17 μέλη του πληρώματος του πλοίου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο σημείο του συμβάντος επιχειρούν, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης, τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ένα πλωτό και ένα ναυαγοσωστικό του λιμενικού σώματος, ενώ σπεύδει και ένα ρυμουλκό.

Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί έντασης 3 μποφόρ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...