Κοινωνία

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι που «άδειαζε» τα ταμεία τοπικών επιχειρήσεων

Ένα ζευγάρι κατάφερνε να «ξαφρίζει» από προθήκες τριών καταστημάτων-επιχειρήσεων αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 400 ευρώ, αποσπώντας την προσοχή των ιδιοκτητών.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, oι άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατάφεραν να φθάσουν στην ταυτότητα τους και να εντοπίζουν το ζευγάρι.

Μάλιστα στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των επιχειρήσεων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...