τραγωδία
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πτώση Phantom: Τραγικές φιγούρες οι γυναίκες των δύο θυμάτων

Η μοιραία στιγμή ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου. Όταν το μοιραίο Φάντομ F4 της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη στην Ανδραβίδα και οι δύο πιλότοι σκοτώθηκαν. Οι δύο κοπέλες παραμένουν συντετριμμένες. Τα λόγια και οι εικόνες τους, ραγίζουν καρδιές. Ο πόνος της απώλειας αβάσταχτος. Τα λόγια δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο τους. Τα πάντα άλλαξαν και χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

H Ζωή και η Μαρία. Η κοπέλα του Μάριου, η αρραβωνιαστικιά του Στάθη. Η μοίρα τις ένωσε με τον πιο τραγικό τρόπο το πρωινό της περασμένης Δευτέρας. Οι δικοί τους άνθρωποι, χάθηκαν όταν το μοιραίο Φάντομ κατέπεσε στην Ανδραβίδα.

Μαζί με τους συντρόφους τους έκαναν όνειρα για το μέλλον, ωστόσο ο πρόωρος χαμός τους, έβαλε τέλος στις κοινές διαδρομές τους. Η Ζωή, η σύντροφος του 29χρονου Μάριου, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της φτάνοντας στη κηδεία μαζί τους γονείς του. Κρατώντας τη φωτογραφία του. Μέσα στην εκκλησία είχε στην αγκαλιά της κι ένα λευκό τριαντάφυλλο για εκείνον.

Η Ζωή και ο Μάριος, αγαπημένοι, πορεύονταν μαζί. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Εκείνη φαρμακοποιός. Η απώλεια του δυσβάσταχτη για τη Ζωή. «Ήταν το στήριγμα μου, ήταν φίλος μου, το μέγεθος της ψυχής του δεν περιγράφεται, η αγάπη, η καλοσύνη, η ανιδιοτέλεια. Πάντα με υποστήριζε σαν σύντροφος, με ωθούσε να πάω ένα βήμα προς κάτω, τονίζοντας μου πάντα τα προτερήματα μου. Με λάτρευε», δήλωσε η Ζωή.

Η Μαρία έφτασε υποβασταζόμενη στην κηδεία του Στάθη, έχοντας μία φωτογραφία τους αγκαλιά. Με τον αγαπημένο της έκαναν σχέδια γάμου, ετοιμάζονταν να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια και θα παντρεύονταν τον επόμενο Σεπτέμβριο. Εκείνη μαζί με την οικογένεια του πρόωρα αναγκάστηκαν ωστόσο να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο αποχαιρετισμός της Μαρίας στο Στάθη της, σπαρακτικός.«Για τον ήρωα μου, Καλό ταξίδι, η Μαρία σου», έγραφε το στεφάνι της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ