Κρήτη
Κοινωνία

Κρήτη: Τηλεφωνική απάτη 2.200 ευρώ που βάζει σε σκέψεις

Ο άντρας που τον παγίδευσε του συστήθηκε ως ο βοηθός του λογιστή του και τον έπεισε. Αμέσως μετά του ζήτησε να καταθέσει χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, δήθεν για τακτοποίηση οφειλών και ο 51χρονος δέχτηκε και πάλι. Αφού έγινε η μεταφορά χρημάτων, κατάλαβε όπως είπε. πως είχε πέσει θύμα ενός άγνωστου δράστη.

Θύμα τηλεφωνικής απάτης κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 51χρονος στο Ρέθυμνο και όπως είπε έχασε ποσό ύψους 2.200 ευρώ! Ο άνδρας ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο το οποίο του συστήθηκε ως ο βοηθός του λογιστή του.

Στη συνέχεια, τον ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό ώστε να τακτοποιηθούν φορολογικές εκκρεμότητες που υποτίθεται πως είχε.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όταν κατάλαβε τι είχε γίνει, ήταν ήδη αργά, καθώς τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και βέβαια ο δήθεν βοηθός του λογιστή του δεν υπήρχε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Μετά τις Κορβέτες έρχεται ορυμαγδός οπλικών συστημάτων από την ΕΕ και για την Ελλάδα-Το Γαλλικό σχέδιο και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα εξόχως σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα, που είναι η  υλοποίηση του Γαλλικού σχεδίου, που...