Πήλιο
Κοινωνία

Πήλιο: Βρέθηκε απανθρακωμένο το σώμα του σε καλύβι

Το Πήλιο έχει σοκαριστεί με το νέο με πολλούς κατοίκους που τον γνώριζαν να μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο που ζούσε μόνος. Ο 85χρονος βρέθηκε το μεσημέρι απανθρακωμένος, όταν στην καλύβα που ζούσε, πήγε ο αδερφός του. Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του και αποφάσισε να τον επισκεφθεί. Οι εικόνες που αντίκρισε ήταν σκληρές. Ο άνθρωπος με τον οποίο μεγάλωσε, ήταν νεκρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας άνδρας ηλικίας 85 ετών βρέθηκε νεκρός, σε καλύβι λίγο έξω από τις Πινακάτες στο Πήλιο. Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος άνδρας ζούσε μόνος στο καλύβι, χωρίς ρεύμα και θέρμανση.

Από άγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε φωτιά και βρήκε τραγικό θάνατο μόνος και αβοήθητος. Βρέθηκε απανθρακωμένος πάνω στο κρεβάτι του, από τον αδελφό του το μεσημέρι, ωστόσο εκτιμάται ότι ο θάνατός του είχε επέλθει τουλάχιστον δυο 24ωρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...