Κοινωνία

Τροχαίο στο Σουφλί: Διακινητής προσπάθησε να διαφύγει τη σύλληψη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στην περιοχή του Σουφλίου στην προσπάθεια διακινητή να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ατύχημα συνέβη στο νότιο κόμβο Σουφλίου όταν ο οδηγός- διακινητής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με το οποίο μετέφερε παράνομα πέντε μετανάστες δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και αναπτύσσοντας ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη προσέκρουσε σε διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.

Μετά τη σύγκρουση, από την οποία δεν υπήρξε τραυματισμός των επιβαινόντων στα δύο οχήματα, συνελήφθη ο οδηγός-διακινητής που όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε