Κοινωνία

Οδικό «έγκλημα» στην Λάρισα: Ξηλώνουν πινακίδες κυκλοφορίας

Έγινε από ορισμένους συνήθεια όπως φαίνεται, με τους κινδύνους σε ορισμένους δρόμους να έχουν μεγαλώσει. Πινακίδες κυκλοφορίας ξηλώνονται από τις θέσεις τους και καταστρέφονται, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οι απαραίτητες προειδοποιήσεις στους οδηγούς. Κάποιοι πιθανότατα από την περιοχή, που κρίνουν ότι δεν τις χρειάζονται, μπαίνουν στη διαδικασία να τις καταστρέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, κατά την υπογραφή διάθεσης πίστωσης 2,1 εκατ. ευρώ που αφορούσε πέντε έργα ενίσχυσης της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, είχε κάνει μια ενδιαφέρουσα επισήμανση.

«Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί μια μεγάλη αύξηση της κλοπής πινακίδων σε όλους τους άξονες αρμοδιότητάς μας. Πρόκειται για ένα οδικό «έγκλημα». Οι πινακίδες προειδοποιούν για τους κινδύνους που θα βρούμε μπροστά μας.

Αντιλαμβάνεστε ότι όσοι διαπράττουν αυτές τις κλοπές προκαλούν τεράστια προβλήματα σε όσους μετακινούνται» είχε επισημάνει ο κ. Αγοραστός και για το λόγου το αληθές ο φωτογραφικός φακός εντόπισε κάποιες από τις περιπτώσει στο ορεινό οδικό δίκτυο.

Οι παρακάτω εικόνες στη Λάρισα είναι αποκαλυπτικές, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί…

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ