Κοινωνία

Οργή στα Χανιά με κουτάβι που ήταν κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο στο κέντρο

Παρά την αυστηροποίηση των ποινών, ορισμένοι όπως φαίνεται δεν αλλάζουν τακτικές. Απόδειξη οι εικόνες από τα Χανιά, με ένα κουτάβι να κινδυνεύει να πεθάνει από υποθερμία. Όλη νύχτα έμεινε κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, με το κρύο όπως αναφέρουν φιλόζωοι να είναι τσουχτερό. Ο ιδιοκτήτης του ανέβηκε στο σπίτι. Το σκυλί εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και εξαντλημένο. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες, για να εντοπιστεί το άτομο που το άφησε μέσα στο ΙΧ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από υποθερμία κινδυνεύει κουτάβι όπως καταγγέλλει Χανιώτης. Το σκυλάκι της φωτογραφίας εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας, κλειδωμένο σε αυτοκίνητο και σύμφωνα με τον καταγέλλων, «παρέμεινε εκεί μέσα όλη νύχτα. Μάλιστα, σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο η θερμοκρασία έπεσε και κάτω από 8 βαθμούς Κελσίου».

«Σχεδόν στο κέντρο των πολιτισμένων (!) Χανίων, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου & Ελ. Βενιζέλου γωνία, ο ιδιοκτήτης του παραπάνω μικρού κουταβιού το αφήνει κλεισμένο σε μια μικρή κλούβα λευκή, πολλές ώρες τη μέρα και ΟΛΗ τη νύχτα! Το προσωπάκι του τα λέει όλα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...