Κοινωνία

Ξάνθη: Η Laika «συνέλαβε» ετοιμοπόλεμο διακινητή ναρκωτικών με κοκαΐνη, κάνναβη και χειροβομβίδες

Έτοιμος για... πόλεμο ήταν ένας Έλληνας που διακινούσε ναρκωτικά για κάθε γούστο στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης καθώς, δίπλα στο παράνομο εμπόρευμά του που ξετρύπωσε η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών «Laika», είχε και ένα μικρό οπλοστάσιο που περιλάμβανε ακόμη και χειροβομβίδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο σκύλος ανιχνευτής της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης που δανείστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης για να κάνει έρευνα στις ιδιοκτησίες του δράστη στον συνοικισμό Δροσερό, εντόπισε σε μια αποθήκη δίπλα στο σπίτι του μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οποία και στο εσωτερικό του οχήματός του έκρυβε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 88 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 34,1 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στους χώρους που ερεύνησαν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν και το οπλοστάσιο που αποτελείτο από τρεις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, δυο πιστόλια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, 47 φυσίγγια και μια σιδερογροθιά. Ακόμη, κατέσχεσαν και το όχημα του δράστη, αλλά και μετρητά ύψους 3.690 ευρώ από τις παράνομες πωλήσεις και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εκρηκτικών υλών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ