Κοινωνία

Πάτρα: Πλήρωσε ηλεκτρονικά 11.000 ευρώ για αυτοκίνητο και ακόμα περιμένει

Θύμα απάτης έπεσε ένας άνδρας στην Πάτρα ο οποίος πλήρωσε ηλεκτρονικά 11.000 ευρώ για αυτοκίνητο και… ακόμα το περιμένει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το pelop, ο άνδρας εντόπισε την αγγελία σε γνωστή σελίδα πώλησης οχημάτων στο διαδίκτυο και αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κάτοχο, στη συνέχεια κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό μέρος της αξίας του αυτοκινήτου.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε σήμερα Παρασκευή (27/01) στην Ασφάλεια Πατρών, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Εγγλέζοι θέλουν χρήσιμους ηλίθιους - The Spectator: Μόνο ένας στρατός στην Ευρώπη είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Ρωσία ο τουρκικός

Οι προφητείες των Ορθόδοξων Αγίων μας για ένα μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη θα βγουν σίγουρα αληθινές όπως και το ότι η...