Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από διάρρηξη σε κατάστημα με φαλάφελ

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκαν για να αρπάξουν τη λεία τους οι διαρρήκτεςπου εισέβαλαν σε κατάστημα φαλάφελ το οποίο βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν τα ξημέρωμα της περασμένης Δευτέρας, λίγο μετά τις 05:00, όταν μπήκαν οι δράστες φορώντας κουκούλες και καπέλα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, οι δύο δράστες απέκτησαν πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε βίντεο του Proto Thema


Χωρίς να χάσουν χρόνο ο ένας από αυτούς πήδηξε αμέσως πάνω από τον πάγκο εργασίας και ξεκίνησε να αδειάζει την ταμειακή μηχανή, ενώ ο συνεργός του έβαζε τα χρήματα στην τσέπη του. Μάλιστα, κάποια στιγμή, φαίνεται να του πέφτουν μερικά ψιλά στο πάτωμα και σκύβει κάτω για να σηκώσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο πρώτος δράστης κατευθύνεται στον πίσω χώρο της επιχείρησης, όσο ο δεύτερος φυλάει τσίλιες, ενώ οι κάμερες τον καταγράφουν να τρέχει κρατώντας στα χέρια του ένα τάμπλετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έφυγαν με τα κέρματα και την ηλεκτρονική συσκευή, καθώς στο κατάστημα δεν υπήρχαν περισσότερα χρήματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές