Κοινωνία

Παύλος Γλύξμπουργκ: Πέταξε για Νέα Υόρκη με εισιτήριο 5.000 ευρώ

Αναχώρησε από την Αθήνα ο γιος του Κωνσταντίνου ΓλύξμπουργκΠαύλος, μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ. Το ζευγάρι πέταξε στην πρώτη θέση απευθείας για το αεροδρόμιο Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ, πληρώνοντας εισιτήριο 5.380 ευρώ έκαστο και έχοντας 18 βαλίτσες, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ταξίδεψε στην πρώτη θέση της Emirates όπου οι πελάτες έχουν καμπίνα με τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. 

Παύλος και Μαρί Σαντάλ περίμεναν στην αναμονή και έβγαλαν φωτογραφίες με όσους τους ζήτησαν κατά την άφιξή τους στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον ALPHA. Το ζευγάρι διαμένει στη Νέα Υόρκη και αναχώρησε από την Ελλάδα περίπου ένα μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα του. Παύλος και Μαρί Σαντάλ διαμένουν σε βίλα του Μανχάταν, όπου ο Παύλος δραστηριοποιείται σε μία εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων. 

 

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Παύλο Γλύξμπουργκ και τη Μαρί Σαντάλ να ψάχνουν σπίτι στην Αθήνα, η οικογένεια επέστρεψε στη βάση της. Ωστόσο θα επιστρέψει εκ νέου τον Φεβρουάριο για το μνημόσυνη του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ