Κοινωνία

Πάτρα: Επεισοδιακή σύλληψη απατεώνα που «πουλούσε» κυνηγόσκυλα

Άδοξη κατάληξη είχε δράση ενός 29χρονου στην Πάτρα, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε είχε προχωρήσει σε οκτώ συνολικά αναρτήσεις για υποτιθέμενη πώληση κυνηγόσκυλων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, στο Γ' Αστυνομικό Τμήμα έγινε καταγγελία για άτομο που αναρτά ψεύτικες αγγελίες στο διαδίκτυο, προκειμένου να αποσπά χρήματα απο ανυποψίαστους χρήστες.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να στήσουν παγίδα στον απατεώνα και έτσι απάντησαν στην αγγελία πως ενδιαφέρονται να αγοράσουν έναν σκύλο έναντι του ποσού των 500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ραντεβού κλείστηκε και αστυνομικός με πολιτικά εμφανίστηκε ως ο δήθεν ενδιαφερόμενος. Όταν παρέδωσε στον 29χρονο απατεώνα τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα έβγαλε χειροπέδες και του δήλωσε την πραγματική του ιδιότητα.

Τότε ο νεαρός χτύπησε με γροθιά τον αστυνομικό στην προσπάθειά του να διαφύγει, όμως στο σημείο ήδη βρίσκονταν και άλλοι αστυνομικοί και ο οξύθυμος απατεώνας συνελήφθη.

Οπως αποκαλύφθηκε ο 29χρονος είχε προχωρήσει σε οκτώ συνολικά αναρτήσεις για υποτιθέμενη πώληση κυνηγόσκυλων. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...