Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής μαθητή δημοτικού σχολείου

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη, μετά την καταγγελία για απόπειρα απαγωγής μαθητή δημοτικού σχολείου. Τι ανέφερε η μητέρα του…

Το παιδί επέστρεψε σπίτι τρομαγμένο με τη μητέρα του, να πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη και να κάνει καταγγελία για απόπειρα απαγωγής. Όπως είπε, ο γιος της επέστρεφε σπίτι από το σχολείο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, όταν ξαφνικά ο οδηγός ενός αυτοκινήτου άρχισε να τον καταδιώκει. Ανέφερε μάλιστα ότι κάποια στιγμή βγήξε έξω από το όχημα, το ένα από τα τρία άτομα που ήταν μέσα στο ΙΧ, με το παιδί να καταφέρνει τελικά να τους αποφύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκάρει η καταγγελία μιας μητέρας για απόπειρα απαγωγής του παιδιού της, μαθητή της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού σχολείου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ντεπό. O μαθητής έφυγε χθες το μεσημέρι στη 13.15 από σχολείο με τους φίλους του και ξεκίνησε με τα πόδια για το σπίτι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένα παλιό αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai, χρώματος ασημί, με τρεις επιβάτες, ακολούθησαν τον 12χρονο, όταν αυτός χώρισε από την παρέα των συμμαθητών του, με τους οποίους έφυγε από το σχολείο.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής το αυτοκίνητο σταμάτησε και ένας από τους επιβάτες βγήκε και άρχισε να κυνηγάει το παιδί, όπως ανέφερε η μητέρα του.

Το αγόρι έτρεξε και λίγα μέτρα παρακάτω συνάντησε έναν περαστικό από τον οποίο ζήτησε βοήθεια. Τότε ο επιβάτης του ΙΧ που το καταδίωκε, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Το αγόρι έφτασε σπίτι του τρομαγμένο και σε κατάσταση σοκ, όπως περιέγραψε η μητέρα του, η οποία και ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά και το σχολείο.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ