Κοινωνία

Κινηματογραφική καταδίωξη από Ζωγράφου μέχρι Λυκαβηττό

Κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/1), ύστερα από σήμα στις αστυνομικές αρχές για δύο άτομα που αποπειράθηκαν να κλέψουν καταλύτες αυτοκινήτων στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιοχή του Ζωγράφου, όπου αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε άτομα να αφαιρούν καταλύτες από όχημα και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Η ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε τους δύο δράστες και στο σήμα τους να σταματήσουν δεν το έπραξαν και ξεκίνησε καταδίωξη από του Ζωγράφου μέχρι τον Λυκαβηττό. Μάλιστα, το όχημα με τους θρασύτατους κλέφτες πέρασε και μπροστά από τη ΓΑΔΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το λευκό αυτοκίνητο με τους δυο δράστες ακινητοποιήθηκε, όταν συγκρούστηκε με σταθμευμένο όχημα στην συμβολή των οδών Δεινοκράτους και Ξενοκράτους στον Λυκαβηττό.

Η ομάδα ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής προσήγαγε ένα άτομο που ήταν σε κοντινό σημείο, καθώς όπως φαίνεται οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα με το που έγινε η σύγκρουση.

 

Μάλιστα, μέσα στο όχημα τους βρέθηκε ένας κλεμμένος καταλύτης από αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...