Κοινωνία

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο μπάτλερ της οικογένειας εξιστορεί στιγμές μαζί τους

Ο Στάθης Παπαχριστοφίλου τέλεσε χρέη μπάτλερ για την τέως βασιλική οικογένεια για δύο έτη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

«Η χημεία μεταξύ μας ήταν αυτόματη και η συνεργασία μας συνεχίστηκε για δύο χρόνια» ανέφερε και τόνισε πως η συμπεριφορά της οικογένειας απέναντι σε όλο το προσωπικό ήταν «εξαιρετική».

«Η απλότητα κρύβει ένα μεγαλείο»

«Η ευγένεια, η καλοσύνη και η λεπτότητα με την οποία μας φέρθηκαν είναι κάτι που το ομολογούν οι πάντες» συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία ήταν υποδειγματικοί γονείς, παππούδες και αδέρφια. «Ο δεσμός και η τρυφερότητα που είχαν με όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν ένα παράδειγμα προς μίμηση» υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εστιάζοντας στον τέως βασιλιά, ο Στάθης Παπαχριστοφίλου θυμάται το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειχνε για την ενημέρωση. Παρακολουθούσε όλα τα μέσα, άκουγε και δεν έκρινε ποτέ.

«Ήταν ένας άνθρωπος με έμφυτη κομψότητα και απόλυτη γνώση της μόδας, των αξεσουάρ και του τι ακριβώς ταιριάζει στον ίδιο», ανέφερε.

Την Άννα – Μαρία από την άλλη, όπως ανέφερε, την χαρακτήριζε η φράση «simplicity is grace», ότι δηλαδή η απλότητα κρύβει ένα μεγαλείο.

«Λαμπρό παράδειγμα συντροφικότητας»

Σε ό,τι αφορά τη σχέση μεταξύ του τέως βασιλιά και της Άννας – Μαρίας είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν εξήντα χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει πιο λαμπρό παράδειγμα συντροφικότητας. Αποδέκτης της τρυφερότητας της Άννας – Μαρίας ήταν κυρίως ο σύζυγός της και αυτό ήταν απόλυτα αληθινό και βαθύ».

Αποκάλυψε πως η καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει από το τέως βασιλιά είναι να ζυγίζει πάντοτε τα λόγια του.

«Ήταν ένας πολύ φειδωλός άνθρωπος στις κουβέντες του και αυτό έχει αποδειχτεί όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε ο Στάθης Παπαχριστοφίλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ