Κοινωνία

Κως: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε σπίτι

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 στην Κω, τρεις Έλληνες ηλικίας 48, 45 και 38 σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας, κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, ο 48χρονος και ο 45χρονος προμήθευαν ενδιαφερόμενους τοξικομανείς με ναρκωτικές ουσίες πραγματοποιώντας τις συναλλαγές στο χώρο της διαμονής τους.

Για τον τερματισμό της εγκληματικής τους δραστηριότητας οργανώθηκε αστυνομική δράση στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε ο 38χρονος να βγαίνει από την κατοικία των δραστών έχοντας στην κατοχή του μικροσυσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,2 γραμμαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεσα ακολούθησε έρευνα σε κατοικίες των δραστών όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: ηρωίνη 5,4 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίων, 14,5 ναρκωτικά φαρμακευτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, 3 μαχαίρια, ρόπαλο και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, σύνεργα θρυμματισμού και καπνίσματος ναρκωτικών, κινητό τηλέφωνο και 665 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω. Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ