λεφτά
Κοινωνία

Υπόθεση "Ψευτογιατρού"-Παρέμβαση Βουρλιώτη: Έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Τη διερεύνηση τυχόν μαύρου χρήματος στην υπόθεση του “ψευτογιατρού” από τα Καλύβια, σε βάρος ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας, προχωρεί με εντολή του επικεφαλής ε.τ αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, η Αρχή κατά του Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος.

Η αυτεπάγγελτη παρέμβαση του κ. Βουρλιώτη, ήρθε μετά τα δημοσιεύματα του Τύπου αλλά και της δημόσιες δηλώσεις της αστυνομίας για την κίνηση ποινικής διαδικασίας σε βάρος του φυσιοθεραπευτή, ο οποίος εμφανίζεται να παρείχε έναντι αδράς αμοιβής -ως μη όφειλε- ιατρικές υπηρεσίες σε βαριά πάσχοντες προκαλώντας -ενδεχομένως- βαρύτατες βλάβες στην υγεία τους.

Η Αρχή εφόσον διαπιστώσει παράνομες ενέργειες, θα εκδώσει διάταξη δέσμευση περιουσίας, αν και νομικές πηγές εκτιμούν ότι η ενημέρωση της Αρχής θα έπρεπε να έχει γίνει αρμοδίως και μάλιστα προ πολλού, όταν δηλαδή ξεκίνησε η έρευνα σε βάρος του (μια υπόθεση το 2016 και μια το 2020) ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα -ενδεχομένως- να εξαφανιστούν στοιχεία.

Σημειώνεται πως η παράνομη δράση του κρατά περισσότερα από 14 χρόνια, ενώ εκφράζονται φόβοι για δεκάδες ακόμη θύματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...