Ρόδος - 44χρονη
Κοινωνία

Ρόδος: Εντοπίστηκε η 44χρονη αγνοούμενη - Φαίνεται υγιής

Εντοπίστηκε ζωντανή σε ερημική τοποθεσία πριν από λίγο η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε να περιφέρεται σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Ρόδου για προληπτικούς λόγους.

Η 44χρονη αγνοούταν εδώ και έξι ημέρες. Για τελευταία φορά την είχε δει ο 67χρονος κτήτορας του ησυχαστηρίου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο, από όπου συνεχίζονταν οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη είναι ταλαιπωρημένη αλλά η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η γυναίκα ήταν ξυπόλητη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής που την εντόπισε ενημέρωσε αρχικά τηλεφωνικά ένα φίλο του στον Αρχάγγελο και εκείνος την αστυνομία. Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία με το κινητό του, έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης