Κούγιας
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη-Ψευτογιατρός: Θα τον αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας μετέβη στο σπίτι του 66χρονου ψευτογιατρού στα Καλύβια για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπισή του για τις βαριές κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κούγιας συζήτησε με τον 66χρονο τηλεφωνικά, ενημερώθηκε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και για τις καταγγελίες σε βάρος του, ενώ, όπως είπε, πρόκειται για διακεκριμένο φυσικοθεραπευτή, ο οποίος μάλιστα εξειδικεύεται και στη σκλήρυνση κατά πλάκας και ουδέποτε, σύμφωνα με τον ποινικολόγο, είχε εξαπατήσει κάποιον από τους λεγόμενους πελάτες του.

«Μου εξήγησαν από πού έχει ξεκινήσει όλη αυτή η ιστορία, μου είπαν ότι πίσω από όλη αυτή την ιστορία βρίσκεται μια κυρία, η οποία χρόνια εργάζεται σε δημόσιες θέσεις και η οποία προ λίγων ετών είχε ξεκινήσει μια διαδικασία εις βάρος του που απερρίφθη και του δήλωσε ότι "εγώ θα σε καταστρέψω". Μου είπαν ότι είναι κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος».


Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για το σπίτι του ψευτογιατρού

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στο σπίτι του 66χρονου λέγοντας πως δεν ισχύουν όσα έχουν ακουστεί, καθώς, όπως είπε, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σπίτι εκτός σχεδίου, «ένα φτωχόσπιτο» που δεν ξεπερνά τα 100 τμ: «Όταν μας καλέσει η αστυνομία να δώσουμε εξηγήσεις στην προανάκριση, θα δώσουμε όλη την εικόνα. Είναι ένα φτωχόσπιτο που δεν ξεπερνά τα 100 τετραγωνικά. Το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο τους είναι αυτό, δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ σε καταθέσεις, το αυτοκίνητο που έχουν και χρησιμοποιούν είναι ένα μοντέλο του 1999, με πολύ μεγάλο κόπο σπούδασαν τα παιδιά τους που είναι επιστήμονες. Μου έδωσαν έναν κατάλογο με εκατοντάδες ανθρώπους που έτοιμοι να καταθέσουν υπέρ του». Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ήταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ο φυσιοθεραπευτής του Ολυμπαικού, της ομάδας μπάσκετ. «Εδώ και χρόνια, λόγω προβλημάτων καρκίνου που έχει υποστεί, δεν εργάζεται», είπε ο κ. Κούγιας και έκανε λόγο για μια υπόθεση που είναι «μύθος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ