Κοινωνία

Βόλος: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να έπεσε μια 53χρονη-Ποινή 6 μηνών στον σύζυγό της

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να έπεσε μια 53χρονη γυναίκα στον Βόλο, αφού ο σύζυγός της απείλησε τη ζωή της. Ο 58χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, απείλησε την γυναίκα μετά από καυγά που είχαν γιατί δεν πήγε στην κηδεία της πεθεράς του. 

Την περασμένη Πέμπτη (19.01.2023), όπως αναφέρουν πληροφορίες του thenewspaper.gr, ήταν η κηδεία της μητέρας της 53χρονης από τον Βόλο. Ο 58χρονος δεν παρευρέθηκε στην τελετή, επειδή δεν είχε καλές σχέσεις με την πεθερά του. Η σύζυγός του έπειτα του τηλεφώνησε να του ζητήσει το λόγο της απουσίας του και ο 58χρονος άρχισε τις φωνές.

Ο καυγάς του ζευγαριού όμως, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, δεν έμεινε εκεί. Όταν η 53χρονη επέστρεψε σπίτι ξεκίνησαν και πάλι να μαλώνουν με τον σύζυγο της, ο οποίος την έβριζε και την απείλησε λέγοντας της «Θα σε πιάσω από το λαρύγγι». Η γυναίκα τρομαγμένη κάλεσε σε βοήθεια τα παιδιά της, και έφυγε από το σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 53χρονη δήλωσε ενώπιον της έδρας πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό στα 36 χρόνια που είναι παντρεμένο το ζευγάρι. «Έχει ξαναγίνει ανάλογη κατάσταση πολλές φορές… ηρεμεί μόνο όταν φεύγω από το σπίτι» συμπλήρωσε, εξηγώντας πως γι’ αυτό υπέβαλε την καταγγελία, ενώ δήλωσε πως επιθυμεί να πάρει διαζύγιο. 

Ο 58χρονος στην απολογία του, ζήτησε συγγνώμη από την 53χρονη σύζυγό του και υποστήριξε πως απλά καυγαδίσανε, με την γυναίκα να αποδέχεται την συγγνώμη του αλλά να εμένει στην απόφαση της να χωρίσουν.

Η δίωξη για εξύβριση έπαυσε οριστικά, ενώ η έδρα έκρινε ένοχο τον 58χρονο για την κατηγορία της απειλής, επιβάλλοντάς του ποινή 6 μηνών με τριετή αναστολή, στην οποία εκείνος εν συνεχεία άσκησε έφεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...