Κοινωνία

Φλώρινα: Στα "πράσα" ζευγάρι-Μετέφερε 65 κιλά κάνναβης με δυο αυτοκίνητα

Σε επιφυλακή βρίσκονταν από τα ξημερώματα της Παρασκευής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Φλώρινας, των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών και Πρεσπών και του τμήματος Βεύης, καθώς είχαν στοιχεία ότι θα επιχειρείτο η εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κάνναβης στη χώρα.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Φλώρινας ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 48χρονο Έλληνα, το σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στο εσωτερικό του τρεις ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 45 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 64 κιλών και 553 γραμμαρίων. Ο οδηγός συνελήφθη και λίγο αργότερα εντοπίστηκε σε κοντινή περιοχή ένα δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό την 42χρονη σύντροφό του, η οποία λειτουργούσε ως προπομπός κι έτσι συνελήφθη και αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα και 200 ευρώ και το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης