αυτοκίνητο γκρεμός
Κοινωνία

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έφυγε σε στροφή, πέφτοντας σε γκρεμό – Αγνοείται ο οδηγός

Συναγερμός λίγο πριν τις 10:00’ το βράδυ, σήμερα, Παρασκευή (20/1) στο κέντρο της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας μετά από τηλεφώνημα οδηγού αυτοκινήτου που ζήτησε βοήθεια γιατί βρισκόταν σε γκρεμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, ο άνδρας 58 ετών, κινούνταν από Μακρακώμη για το χωριό Ασβέστης, και σε κάποια στροφή του δρόμου έφυγε σε γκρεμό.

Απεγκλωβίστηκε μόνος του από το όχημα και επικοινώνησε με φίλους του και ανθρώπους του Δήμου Μακρακώμης όπου εργάζεται ως συμβασιούχοςι, αλλά του ήταν δύσκολο και σε αυτόν να προσδιορίσει που έπεσε.

Οι διασώστες κινήθηκαν σχεδόν στα τυφλά για τον εντοπισμό του, καθώς και το στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο έδινε ένα μεγάλο εύρος γύρω από τη μοναδική κεραία που βρίσκεται στο συγκεκριμένο ορεινό δίκτυο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει σταθμοί της Αστυνομίας Σπερχειάδας, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μακρακώμης, ασθενοφόρο ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ.

Τελικά εντοπίστηκε σώος περίπου στις 10:30′ από πλήρωμα της αστυνομίας με κατοίκους της περιοχής χαμηλά ανατολικά του Πλατυστόμου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ