κλοπες
Κοινωνία

Διαρρήξεις σε ψιλικατζίδικα σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Στόχος ληστών για 10η φορά έγινε ένα καφέ- μινι μάρκετ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Τρία άτομα εισέβαλαν τα ξημερώματα και αφού απείλησαν τον υπάλληλο, πήραν 600 ευρώ. Λίγο νωρίτερα δύο διαρρήκτες άνοιξαν τρύπα σε ψιλικατζίδικο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και αφού εισέβαλαν άρπαξαν 1000 ευρώ μετρητά και τσιγάρα αξίας 10.000 ευρώ. Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ και της Λίας Χριστάρα, οι δράστες που έχουν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο κατάστημα ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη αρπάζουν ανενόχλητοι τα τσιγάρα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει καταγράψει τις κινήσεις τους εκτός από διάφορα προϊόντα αξίας περίπου 10.000 ευρώ άρπαξαν και 1000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα ανοίγοντας μια τρύπα από το πλάι του καταστήματος. Οι δράστες μάλιστα, πριν την κλοπή, έκοψαν τα καλώδια τηλεφώνου της πολυκατοικίας, προκειμένου να μη μπορεί να ειδοποιηθεί η εταιρεία security.

Λίγη ώρα αργότερα τον τρόμο βίωσε ένα υπάλληλο καφέ μίνι μάρκετ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Η λεία τους υπολογίζεται στα 600 ευρώ. Είναι η δέκατη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα γίνεται στόχος ληστών.

https://youtu.be/JhhEl0aQiN4

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές