Κοινωνία

Εκλιπαρούν να γυρίσει η εξαφανισμένη αριστοκράτισσα – Το σκοτεινό παρελθόν του συντρόφου της

Στιγμές αγωνίας για τους συγγενείς και τους φίλους της εξαφανισμένης αριστοκράτισσας Constance Marten. Όλοι τους προτρέπουν την 35χρονη μητέρα να έρθει σε επαφή με την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Constance Marten εξαφανίστηκε με το νεογέννητο μωράκι της και τον σύντροφό της Mark Gordon πριν από δύο εβδομάδες. Ενώ έχουν καταγραφεί σε κάμερες από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν για να βεβαιωθούν πως η 35χρονη και το μωράκι είναι καλά στην υγεία της.

Οι δικοί της άνθρωποι αγωνιούν για την Constance Marten. Ο σύντροφός της είχε βιάσει μία γειτόνισσα του πίσω στο 1989. Ο εγγεγραμμένος παραβάτης σεξουαλικών εγκλημάτων είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλακή για την ανατριχιαστική επίθεση.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία και λεπτομέρειες της φρικτής δοκιμασίας του θύματος στα χέρια του Mark Gordon. Η μητέρα του υποστηρίζει πως είναι «καλό παιδί», ενώ αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί κρυφά την αριστοκράτισσα.

 

Οι άνθρωποι της Constance Marten αναφέρουν πως άρχισε να απομακρύνεται από κοντά τους όταν γνώρισε τον Mark Gordon. Σταμάτησε να απαντά σε μηνύματα ακόμα και σε αυτά από την οικογένειά της από το 2016, σημειώνει η φίλη της Noisette Tahoun. Απευθύνει έκκληση να επικοινωνήσει μαζί τους για να βεβαιωθούν πως είναι καλά.

«Η Constance είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολύ ευγενική και διασκεδαστική. Είναι αυθόρμητη και η ψυχή του πάρτι», συμπληρώνει χαρακτηριστικά. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ