Κοινωνία

Καλαμάτα: Καταδίωξαν 23χρονο που παρέλαβε πακέτο με κάνναβη - Πέταξε τα ναρκωτικά, αλλά συνελήφθη αργότερα

Είδαν τον ύποπτο που παρακολουθούσαν να παραλαμβάνει ένα δέμα από εταιρεία μεταφορών και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην Καλαμάτα, όμως ο 23χρονος Έλληνας ανέπτυξε ταχύτητα με τη μοτοσικλέτα του και διέφυγε κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Την ίδια στιγμή, πέταξε στο έδαφος το δέμα, το οποίο βρέθηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 540 γραμμαρίων. Όμως, ο 23χρονος δεν έμεινε για πολύ ασύλληπτος, καθώς οι άνδρες της Δίωξης και της Ο.Π.Κ.Ε. τον εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης να κινείται προς το σπίτι ενός συνομήλικου συνεργού του, μαζί με τον οποίο θα διακινούσαν τα ναρκωτικά.

Οι δύο δράστες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δεύτερου 23χρονου βρέθηκαν και άλλες ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 48 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα, δυο κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους και 175 ευρώ. Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές