βιασμος
Κοινωνία

Λασίθι: Μητέρα 12χρονης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού: «Ήθελε να αυτοκτονήσει»

«Όταν άρχισα να βλέπω τα σημάδια της διαφορετικής συμπεριφοράς, άρχισε να βλέπει ψυχολόγο. Ούτε σε αυτή μίλησε κατευθείαν. Όμως κατάλαβε ότι το παιδί αυτοτραυματίζεται και με ενημέρωσε. Μου είπαν να την πάω σε παιδοψυχιατρική κλινική, όπου μας είπαν ότι το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί», αποκάλυψε η μητέρα της 12χρονης.

Η συνέχεια της περιγραφής της προκάλεσε σοκ στους παρευρισκόμενους στο πλατό:

«Το παιδί νοσηλεύτηκε. Έμεινε σχεδόν ένα εξάμηνο. Τον Ιανουάριο έβγαλε από την ψυχούλα του όλα όσα βίωσε. Μου είπαν ότι το παιδί μου έπεσε θύμα ομαδικών βιασμών. Μου είπαν να μη λυγίσω, να μη ρωτήσω και απλά να το αγκαλιάσω», ανέφερε η μητέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μητέρα της 12χρονης σήμερα ανεβαίνει έναν Γολγοθά. Προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη και να σταθεί δίπλα στο παιδί της, το οποίο ακόμα και πρόσφατα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.


Κρήτη: Θύμα ομαδικών βιασμών η 12χρονη -Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Το κορίτσι, που σήμερα είναι 15 ετών, καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τρία ανήλικα και ένα ενήλικο αγόρι δύο φορές, το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το 2020 που πήγαινε στην Α' Γυμνασίου, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, βιάστηκε από έναν ανήλικο με άγριο τρόπο και με 15 μαθητές παρόντες, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα για να το σταματήσουν, αλλά βιντεοσκοπούσαν την αποτρόπαια πράξη τους.

Το δεύτερο περιστατικό φέρεται να έγινε λίγο καιρό αργότερα σε πάρτι γενεθλίων σε σπίτι. Σε αυτό παρευρίσκονταν και τρία αγόρια, μαθητές της Α΄Λυκείου, με τα οποία το κορίτσι και οι φίλες της έκαναν παρέα και μάλιστα η μητέρα τα γνώριζε προσωπικά, καλώντας τα στο σπίτι της.

Τελικά στο πάρτι αυτό, εν μέσω ακραίων καταστάσεων που δημιουργήθηκαν, τα τρία αγόρια βίασαν διαδοχικά τη 12χρονη.

Όλα αυτά τα κράτησε μυστικά η 12χρονη, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Λίγα χρόνια, αργότερα, όμως, το κορίτσι άρχισε να αλλάζει απότομα συμπεριφορά, κλείστηκε στον εαυτό της και δεν ήθελε να συναναστρέφεται με παρέες από το σχολείο της. Όπως είπε στη μητέρα της αργότερα, στην οποία εκμυστηρεύτηκε τα πάντα, τα περιστατικά είχαν διαρρεύσει στους συμμαθητές της και την απειλούσαν με ερωτικά ανταλλάγματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ