περιπολικό
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συνελήφθη για ληστείες σε τράπεζες και ΕΛΤΑ γιος μέλους της 17Ν

Στενή συγγένεια με έναν από τους καταδικασθέντες για συμμετοχή στη 17Ν έχει ένας από τους επτά συλληφθέντες στην Πάτρα ως μέλη συμμορίας, που εμπλέκεται σε ένοπλες ληστείες υποκαταστημάτων τραπεζών, υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ και σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον γιο του Κώστα Καρατσώλη, του «Στέλιου» της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν. Ο 57χρονος σήμερα Καρατσώλης είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια κάθειρξη για τη συμμετοχή του στην οργάνωση, για ληστεία και έκρηξη. Αποφυλακίστηκε το 2010.

Τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Συνελήφθησαν έξι άνδρες και μία γυναίκα -κατα πληροφορίες, πρόκειται τόσο για αντιεξουσιαστές όσο και για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου-, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν εντοπιστεί όπλα, εκρηκτικά, καθώς και τέσσερις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε ένα από τα σπίτια που έγιναν έρευνες έχουν εντοπιστεί δύο πιστόλια, 180 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης, καθώς και πυροκροτητές.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τρεις ένοπλες ληστείες σε τράπεζες, τρεις σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ και μία σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Κατά πληροφορίες, έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική.
 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...