Κοινωνία

Ζέρβας: Η ακύρωση μετονομασίας της Οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, είναι απαράδεκτη

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Η απόρριψη αυτής της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη που με εκπλήσσει δυσάρεστα»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με ανάρτησή του στo Facebook, χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» την ακύρωση μετονομασίας την Οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσθέτει ότι τέσσερις δήμοι και τα αντίστοιχα δημοτικά συμβούλια (Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Παύλου Μελά, Νεάπολης-Συκεών) «αποφασίσαμε να τιμήσουμε έναν παγκόσμιο Έλληνα, έναν μεγάλο δημιουργό που με το έργο του όχι μόνο ένωσε όλους τους Έλληνες αλλά δόξασε τη χώρα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου».

«Η απόρριψη αυτής της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη που με εκπλήσσει δυσάρεστα. Δεν μπορούν γραφειοκρατικές αντιλήψεις να ακυρώσουν την θέλησή μας. Εμείς θα επιμείνουμε», επισημαίνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...